Vill du testa en produktidé?

Är du företagare och har en idé som du vill testa?
Den tekniska utvecklingen möjliggör för fler att utveckla och testa ny produkter och tjänster. På Tvätteriet kan du utveckla och ta fram nya produkter i vår maskinpark. Boka in tid eller rådgivning med våra tekniker för hjälp med digitalisering av ritningar, modellering av din prototyp eller för att köra maskinerna.

Vid behov av spetskompetens förmedlar vi kontakter till designers eller tekniska utvecklare.

Pris: Tvätteriets tekniker 500kr/tim.
Specialistkompetens från 850 kr/tim.
Materialkostnader enligt offert.

Kontakt: För bokning av rådgivning kontakta Mona Sundin

Vilken utrustning finns i prototyplabbet?
I prototyplabbet finns en maskinpark med allt från traditionella verktyg i snickeriet till ny teknik som 3D-skrivare, laserskärare, CNC-fräs och VR-utrustning.

Det finns verktyg och utrustning för att arbeta med elektronik och göra egna kretskort. Vi har programvaror som Micro:Bit och Arduino för programmering.

Vill du arbeta med mjuka material finns det en overlock-maskin, symaskiner och utrustning för screentryck för att tillgå.

När du aldrig vill gå hem
Alla företag har inte möjlighet att själva ha och underhålla en maskinpark för utveckling av prototyper. Men nu kan ni det!

På Tvätteriet kan du prenumerera på en LabAccess vilket ger dig möjlighet att ta del av maskinparken när det passar dig, utifrån dina behov.